Aşa arată mormântul Anei Maria, fata din Brăila moartă după ce a născut. Familia este devastată de durere / FOTO

Moartea Anei Maria Păduraru a lăsat întreaga ţară fără grai. Tânăra de 19 ani din Brăila s-a stins din viaţă la o lună după ce a adus pe lume un copil, din urma unei erori medicale. De la înmormântare, rudele tinerei merg în fiecare zi la mormântul Anei Maria şi o plâng!

Ana Maria Păduraru a murit la 19 ani, după o lună de când a devenit mămică. Tragedia s-a produs din cauza unui fragment de placentă uitat în timpul naşterii. Necropsia a scos la iveală acest aspect: cauza morţii – septicemia. Ana Maria s-a stins în braţele părinţilor care acum vor să facă dreptate pentru fiica lor!

Când au condus-o pe ultimul drum, joi, 7 noiembrie, părinţii Anei Maria Păduraru au simţit că le fuge pământul de sub picioare. Mama fetei nu s-a dezlipit de sicriu, iar tatăl… numai el ştie ce a fost în sufletul său!

Iată că, la trei zile de atunci, rudele s-au adunat şi au mers la mormântul tinerei. Locul în care Ana Maria Păduraru se odihneşte veşnic este plin de coroane de flori. Pe cruce, sub numele fetei, Păduraru Anamaria Florentina, apar data naşterii şi data morţii, respectiv 08.10. 2000 şi 03.11.2019. Imaginile au fost făcute publice de familia tinerei de 19 ani.

Ce se întâmplă cu fetița Anei Maria?

Fetiţa de doar o lună a Anei Maria, orfană de mamă în urma unei erori medicale, nu va şti ce înseamnă iubirea maternă. Însă, a rămas în grija tatălui şi a familia tinerei de 19 ani. Toţi se vor asigura că fac tot ce le stă în putinţă pentru ca micuţa să aibă un viitor frumos.