Artistul britanic uimește cu declarația îndrăzneață: „Vreau să fiu mamă”

Sam Smith se bucura de notorietate si de o cariera muzicala de succes. Insa cand vine vorba de familie, cantaretul traieste o drama in momentul de fata.

Declarat homosexual, artistul Sam Smith nu se mai ferește de orientarea sexuala pe care a ales-o. Cantaretul a mărturisit de curând ca s-a gandit la o operatie de schimbare de sex si ca isi doreste sa devina mama. “Mi-a fost teamă să recunosc, nu am avut încredere în public. După ce am făcut-o, am fost atât de mândru de reacţia fanilor, cărora nici nu le-a păsat de orientarea mea sexuală. Nu încerc să fiu un purtător de cuvânt pentru homosexuali, încerc doar să-mi trăiesc viaţa şi să fac muzică.”

 

Nu se mai abţine! Cântăreţul Sam Smith şi-a sărutat pasional noul iubit în  public după ce a dezvăluit că e non-binar

 Sam Smith s-a declarat non-binar

Intrebat despre orientarea sexuala si sentimentele cu privire la acest lucru, Sam Smith a spus ca este non-binar, adica nu se identifică nici cu genul masculin, dar nici cu cel feminin. „Nu te identifici cu niciun gen. Eşti cine eşti tu. Eşti propria creaţie specială. Aşa văd lucrurile. Nu sunt nici femeie, nici bărbat. Cred că mă regăsesc undeva între cele două. A fost o luptă între corpul şi mintea mea. Nu sunt nici femeie, nici bărbat. Mă simt uneori ca o femeie, marturisea Sam Smith intr-un interviu pentru Daily Mail.