Artistă de 33 de ani, moartă într-un accident rutier în SUA. Vedeta plănuia să lanseze un album anul acesta

Cântăreaţa de muzică country Taylor Dee, a murit la vârsta de 33 de ani, într-un tragic accident rutier care s-a produs în Euless, Texas. Mamă a doi copii, ea intenţiona să lanseze anul acesta EP-ul Why Would I.

Ofiţerul de poliţie Euless, Scott Peterson, a confirmat pentru E! News că Taylor Dee conducea Chevrolet Trailblazer 2002 pe autostrada Interstatală 183, când a încercat să schimbe banda în jurul orei 22:00. „Se pare că a luat o decizie de ultim moment, încercând să se îndrepte spre banda de ieșire„, a explicat acesta. Din cauza schimbării bruşte ea a pierdut direcţia de mers şi s-a izbit de parapetul de protecţie, după care s-a rostogolit prin aer şi s-a înfipt într-un stlp de oţel. Acest accident rutier ar fi avut loc pe 14 martie, dar abia acum informaţiile au fost făcute publice.

Se pare că artista a fost proiectată pe fereastră din autoturism şi a fost găsită moartă la faţa locului de către paramedici. Un pasager care se aflas cu ea în maşină şi care purta centura de siguranţă a scăpat doar cu câteva răni. De altfel, Texas Newsroom a scris că pasagerul a suferit doar ruptura unui deget de la picior, dar nu a fost grav rănit. În prezent se află în curs o evaluare toxicologică, pentru a stabili dacă alcoolul a fost cauza accidentului, conform publicației din Eonline.com scrie că artista de 33 de ani, mamă a doi copii, intenţiona să lanseze EP-ul Why Would I peste câteva luni.