Armin Nicoară și Maria Constantin, apariție bombă

Ea, o cunoscută cântăreață, el, celebr saxofonist! Maria Constantin și Armin Nicoară au făcut senzație joi seară în cadrul unui eveniment monden, acolo unde fiecare a cântat

Tânăr artist, Armin Nicoară își dorește să ajungă un saxofonist cunoscut și să își poată duce talentul la cel mai înalt nivel. Maria Constantin, artistă cunoscută deja atât în țară cât și peste hotare, cu siguranță este unul ditnre exemplele pe care le poate urma Armin. Blondina nu a renunțat niciodată la visul ei și a luptat pentru a-și îndeplinit fiecare dorință. La rândul său, Armin devine din ce în ce mai cunoscut și muncește mult pentru a le oferi oamenilor petreceri pe cinste.

„#MariaConstantin 🎤 #ArminNicoara 🎷”, a scris Armin Nicoară în dreptul imaginilor cu el și focoasa blondină. Imaginile publicate pe rețelele de socializare au strâns peste două mii de aprecieri și o mulțime de comentarii din partea fanilor. În timp ce artista de muzică populară poartă un costum tradițional, tânărul saxofonist a optat pentru un costum elegant.