Apelul halucinant al unui copil de 13 ani, desfigurat în bătaie de tatăl lui, un chirurg renumit din Timișoara

Un băiat de doar 13 ani a fost desfigurat în bătaie. Autorul agresiunii a fost chiar tatăl lui, Radu Blagoe, un medic chirurg renumit și foarte respectat, care lucrează la un spital din Timișoara.

Se pare că scandalul dintre băiat și tatăl lui a pornit de la notele mici pe care copilul le luase la școală. În pus, bănuia că minorul furase și bani de acasă. Bărbatul și-a ieșit din fire și i-a aplicat fiului său o corecție fizică ce l-a băgat în spital.

Plin de vânătăi, băiatul a contacat-o pe mama lui care este stabilită în străinătate.
“Ajută-mă, mama! Spune-i lui bunu… repede… te rog… să sune la 112… să vină Poliția… te roooog… pe mine mă dor coastele de nu mai pot… mă doare când respir!”, a fost mesajul de ajutor trimis, de băiat, pe Facebook. El i-a trimis mamei lui și câteva fotografii în care avea ochii umflați din cauza loviturilor, conform renasterea.ro.

Mama copilului a anunțat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, iar aceștia au descis că băiatul trebuie transportat la spital, unde a rămas internat trei zile. Mama copilului s-a întors de urgență în România.

Chirugul din Timișoara nu este la prima abatere
Renumitul medic chirug din Timișoara nu este la primul caz de agresiune. El și soția lui sunt divorțați, iar în 2013, el a fost condamnat la închisoare cu suspendare după ce ar fi bătut-o crunt pe femeie.