Anunțul neașteptat al familiei Măceșanu

O nouă întorsătură în cazul Caracal! Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu susține că Gheorghe Dincă și-ar fi schimbat din nou declarațiile.

Cât despre stadiul în care se află dosarul, secția pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție (SIIJ) a audiat, miercuri polițiștii și procurorii care au fost acuzați în dosar.

Familia Măceșanu, mulțumită că începe să li se facă dreptate: ”Dumnezeu nu doarme!”

După ce le-a declarat procurorilor că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, Gheorghe Dincă și-a retras declarațiile și susține că este nevinovat. Anunțul a fost făcut pubilic de către unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, printr-o postare pe Facebook.

„Dincă nu mai recunoaşte uciderea Alexandrei! Am avut tot timpul dreptate (…) În zilele următoare vom anunţa ce măsuri vom lua faţă de această evoluţie”, a scris unchiul Alexandrei Măceşanu pe Facebook.

De asemenea, Alexandru Cumpănașu a mai dezvăluit că are informații potrivit cărora Secția pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție, ar urma să-l trimită în judecată pe procurorul Popescu, cel care a gestionat cazul Caracal și care a decis că nu e nevoie să intre în casa lui Dincă imediat ce  locația a fost identificată, deși fata reclamase că este răpită și violată.

„Dragi români, Secția pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție (SIIJ) a audiat miercuri pe toți polițiștii și procurorii care au lăsat-o pe Alexandra să fie traficată. Din informațiile mele se pregătește trimiterea în judecată a procurorului Popescu dar și a mai multor polițiști din Caracal care în acea noapte nu și-au făcut datoria‼ Toate acestea se întâmplă ca urmare a uneia din plângerile penale depuse de mine‼Dumnezeu nu doarme‼ Urmează operatorii STS și multi alții‼”, scrie Alexandru Cumpănașu pe Facebook.