Antonia il face praf pe Abi Talent!

Alex Velea şi Abi Talent sunt protagoniştii primului scandal din acest an, după ce au început să-şi arunce jigniri în mediul online.

Cel care a început a fost Abi Talent, însă până când Alex Velea i-a dat replica nu a durat prea mult. Totul a pornit de la o întâlnire în mall, atunci când cei doi s-au întâlnit, iar Alex Velea l-a ameninţat pe Abi Talent că ar putea să-i dea un ”capac”, însă se abţine pentru că este prea multă lume în jur, ca urmare a unor afirmaţii pe care le-ar fi făcut despre el.

Abi Talent, în replică, a ţinut să facă totul public pe Instagram, iar până la un adevărat scandal nu a fost decât un pas. În plus, Abi Talent nu s-a putut abţine şi a atacat-o şi pe Antonia, iubita ”rivalului” său.

Acesta a ţinut să-i reamintească lui Alex Velea că Antonia este căsătorită în continuare cu soţul ei. „Nu vreau s-o mai lungesc aiurea, o dau direct pe faţă ca să termin de tot. Draga mea Zvelea, azi e numai despre tine, la mulţi ani. Antonia încă e căsătorită cu fostul ei soţ italian, de la care are şi ceasul ăla pe care îl porţi tu”, a spus Abi Talent.

Şi, la fel ca şi iubitul ei, nici Antonia nu a putut sta pe margine după ce Abi Talent a adus-o în discuţiile conflictuale cu iubitul ei. Astfel, Antonia a ţinut să precizeze că, deşi Abi Talent şi-a exprimat aşa zisul respect pentru ea, aceasta nu are nevoie de aşa ceva din partea lui, numindu-l un măscărici. Ba chiar ”Regele Măscăricilor”.

„N-am nevoie de «respectul» tău! Te-am văzut o dată (nu știam cu ce te ocupi) și m-ai rugat să facem o poză… O să te coste tupeul ăsta ieftin. Ești exact cum zice Velea: Un măscărici. Regele Măscăricilor!”, a scris Antonia pe Instagram.