Anneka Lucas a surprins pe toată lumea cu povestea ei curtremurătoare.

Aceasta a fost vândută chiar de propria mamă unei rețele de pedofili belgieni când avea doar 6 ani, în anul 1969. Aceasta a mărturisit că a fost violată de 1716 ori până la împlinirea vârste de 12 ani.

Povestea Annekei Lucas este cutremuratoare. Anneke Lucas ajuns să fie sclava sexuală pentru elita Europei. A fost violată de vedete, şefi de stat şi chiar şi de un membru al familiei regale.

„Când eram doar o fetiță, în țară mea natală, Belgia, am fost forțată să fiu sclava sexuală. Mama mea m-a vândut și mă ducea unde eram solicitată. Șeful acestei rețele de pedofili lucra într-un cabinet ministerial. Clienții erau membri ai elitei. Pe mulți dintre cei cu care am fost i-am recunoscut la televizor. Fetele lor erau foarte cunoscute și nimeni dintre oamenii obișnuiți nu s-ar fi gândit că sunt capabili de așa ceva.

Era în anul 1969, aveam în jur de 6 ani. Atunci am fost dusă la prima orgie, într-un castel. Am fost folosită pentru un ritual S&M. Pe o scenă joasă, cu o zgarda de câine în jurul gâtului, am fost forțată să mănânc fecale umane. M-am simțit atât de umilită. Nu știam ce să fac că să-mi salvez sufletul.

În sala era o adunătură bizară, îmbrăcăți că aristocrații sau că hipioții, fumau, se drogau și făceau sex. Singurii “curați” erau chelnerii. Tremuram de frică. Îmi auzeam vocea interioară cum țipă la toți acei adulți că ceea ce fac este atât de greșit. Le spuneam în gând că într-o zi vor ajunge la pușcărie.

Mi-au trebuit ani buni de terapie că să scap de aceste amintiri, că să scap de rușine, că să mă pot consideră un om normal. Această dezvăluire face parte din procesul meu de vindecare, pentru a ajunge din nou la acea putere interioară că să merg mai departe”, mărturisește femeia.