Andreea s-a întors din Germania ca să nască

Pare de domeniul stiintico-fantastic cee ace s-a intamplat la spitalul din Barlad! O femeie a ajuns de urgenta acolo, acuzand dureri de nastere, dar medicul de garda a constatat ca nu este vorba de un bebelus. Astfel, ea a fost trimisa acasa cu diagnosticul de sarcina inchipiuita. Ce a urmat este halucinant.

Femeia de 30 de ani, din comuna Fãlciu, a ajuns pe 7 februarie cu ambulanta la spital, acuzand dureri de nastere.A fost inregistrata cu sarcina la termen si imediat a fost chemat medicul specialist ginecolog. Femeia a fost dusa apoi in sala de nasteri.

Medicul ginecolog de garda, Adina Boca, a constatat ca in pantelece femeii nu se afla niciun copil! Degeaba a sustinut femeia ca are sarcina ascunsa, dupa cum spune ea ca a fost diagnosticata in Germania, pe 15 ianuarie.

Andreea Todeila a facut tot felul de teste, la cererea sa si la recomandarea medicului Boca, dar din toate a rezultat ca nu este insarcinata. Desi a sustinut mereu ca are contractii, copilul se misca si i se aude inima batandu-i.

A fost totusi trimisa acasa, pentru ca nu a iesit nimic la testul imagistic. Femeia a cerut ajutorul presei si al managerului spitalului. Ea a adus niste argumente. A explicat ca mai are un copil, nascut in 2011, tot la spitalul din Barlad, cand i s-a pus diagnosticul de chist ovarian. Cand a fost operata insa, medicii au gasit in loc de chist o fetita de 3,4 kg! Fix ca si acum, femeia sustine ca sarcina era ascunsa si copilul nu se vedea! Femeia a plecat la un alt spital, unde spera sa nasca, in timp ce medicul Adina Boca sustine, in continuare, ca nu este insarcinata, ci are o dereglare hormonala si obezitate.

”În Germania am fost la doctor peste tot, cu dureri de spate si mi s-a spus cã sunt însãrcinatã, dar cã am uter septat si copilul nu se vede. Eu le-am spus cã am mai avut aceastã problemã la primul copil, în 2011, când am fost la fel, însãrcinatã si am fost dusã la spital sã nasc, iar la control nu s-a vãzut copilul. Mi s-a spus cã am chist si m-au operat ca sã-mi scoatã chistul si când colo era un copil, o fetitã de 3,4 kilograme.

Medicii din Germania mi-au fãcut toate testele posibile, dar nu au iesit pozitive, dar când au fãcut testul la sân, a iesit pozitiv, adicã am lapte. Au spus cã 60% existã posibilitatea sã am sarcinã, iar 40 % nu stiu ce sã spunã. Ei nu si-au asumat sã mã opereze, m-au trimis în tarã, la medicii care mi-au fãcut operatia în 2011, de cezarianã.”

, a spus Andreea Todeilă.