Andreea Marin, transformată total! Vedeta s-a afișat blondă și cu părul lung: „Arăți cu 20 de ani mai tânără”. FOTO

Andreea Marin nu mai arată deloc așa cum o știai! Vedeta s-a afișat la un eveniment monden cu un look complet nou, cum nu credeai că o vei vedea vreodată.

Dintr-o brunetă focoasă s-a transformat într-o blondă apetisantă, cu ajutorul unui artificiu estetic. Andreea Marin a ales să poarte o perucă în nuanța blond argintiu, iar fanii au apreciat îndrăzneala zânei.

„Ești super tare! / Superbă! Acest look te avantajează foarte mult, parcă ai 20 de ani! / Arăți super! Indiferent ce pui pe tine ești senzațională! / Îmi place culoarea părului. Cu argintiul acesta ești alta! / Ești un crin înflorit! / Arăți cu 20 de ani mai tânără”, au fost câteva dintre comentariile primite pe Instagram.

Pentru români, are multe nume. O știm drept Andreea Marin, o știm drept „Zâna Surprizelor”, o știm și drept fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. Însă, Andreea Marin mai are încă… surprize de oferit! De exemplu, știai care ste numele ei întreg?

În buletin, Andreea Marin este trecută într-un fel destul de neobișnuit. Numele întreg al vedetei este Andreea Violeta Marin Bănică.

Al doilea prenume, care i-a aparținut mamei sale, este moștenire de familie. Violeta este și numele fiicei sale, Ana Violeta.

„Suntem Violete din mamă în fiică, mama purta acest nume, apoi eu l-am moştenit, Andreea Violeta mă numesc, şi l-am dăruit mai departe fiicei mele, Ana Violeta”, povestea Andreea Marin, conform VIVA!

Cât despre al doilea său nume de familie, acesta este o urmare a mariajului cu Ștefan Bănică Jr. De ce a ales să păstreze numele în buletin, a explicat chiar vedeta.

„Numele meu în buletin este în continuare Bănică, pentru că nu suntem atât de supăraţi. Suntem divorţaţi în acte, dar relaţia dintre noi acum este chiar mai bună decât cea din timpul căsniciei. Această experienţă ne-a maturizat. Există și posibilitatea să ne împăcăm, dar eu nu fac nicio speculaţie și niciun demers în acest sens. Las lucrurile să se așeze”, mai spunea Andreea Marin.