Andreea Marin i-a cerut explicații unei mari actrițe de la Hollywood pe motiv că a copiat-o din punct de vedere vestimentar.

Este vorba despre actrița Reese Witherspoon, care a avut o ținută similară cu cea purtată de fosta prezentatoare tv tot pentru a apărea pe coperta unei reviste.

Fosta prezentatoare a făcut anunțul pe Instagram, unde a pus și imagini cu dovada că ceea ce spune este adevărat.

Bineînțeles, Andreea Marin a dat o notă de umor postării sale fiindcă, în realitate, o admiră foarte mult pe actriță.

„Chiar nu mă așteptam la asta de la Reese! Să mă copieze ea pe mine-n văzul lumii, așa… Parcă nu-mi vine să cred, o fi fost touși friguț acolo pe plajă la ea, un ger o fi dat prin L.A., nu știu ce să zic… (știam că mă invidiază în taină și că aspiră să fie ca mine, dar nici chiar așa!

O sun azi s-o liniștesc, să-i explic eu că e loc sub soare pentru toată lumea, chiar și la umbră și cu blănița pe umeri (de preferat una bleu, frumos pieptănată, nu zgribulită și portocalie, decolorată la spălat, așa nu)! O să-i amintesc finuț că era fată serioasă atunci când a avut șansa să mă intervieveze acum ceva timp la Washington. Sau eu pe ea… mă rog, nu contează, e doar un mic detaliu. Blănița e marea problemă acum!”, a scris Andreea Marin.