Andreea Marin, apariție de senzație alături de Violeta și Radu Ștefan. Cum au fost surprinși cei doi frați

Andreea Marin a fost surprinsă alături de fiica sa, Violeta și de fiul cel mare a lui Ștefan Bănică Jr. Fiica actorului a venit la Gala Premiilor pentru a-și susține fratele, care a intrat anul acesta la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografie „I.L. Caragiale”.

Andreea Marina, apariție de senzație alături de doi dintre copiii lui Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin a fost surprinsă, luni seara, la Gala Premiilor UCIN, alături de fiica sa și de fiul lui Ștefan Bănică Jr. Tânăra a venit să-și susțină fratele, care a intrat anul acesta la UNATC.

Violeta nu a intrat în sală până când fratele său mai mare, Radu Ștefan nu a ajuns în fața Teatrului Național. Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie”, a scris Ștefan Bănică jr despre fiul său, pe Facebook.

Cei doi frați s-au pozat împreună cu Andreea Marin care le oferea interviuri jurnaliștilor, creând o imagine unică. După ce au făcut celebra fotografie, cei doi frați au mers în sală pentru a urmări decernarea premiilor.

Din primele imagini se poate observa că Violeta fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. și fiul cel mare al actorului au o relație strânsă, cei doi petrecând mult timp împreună. Ștefan Bănică a declarat în unele emisiuni că își dorește ca cei trei copii ai săi să aibă o relație apropiată. Actorul mai are un băiețel cu soția sa, Lavinia Pârva.