Andreea Mantea iubeşte din nou!

Andreea Mantea iubeşte din nou, iar noi avem dovada. Focoasa brunetă a decis să dea, din nou, o şansă iubirii, iar lucrurile par că merg cum nu se poate mai bine în viaţa ei.

Andreea Mantea este în culmea fericirii

Deşi este foare frumoasă şi are o siluetă de vis, lucrurile nu au stat mereu bine în viaţa personală a Andreei Mantea. Vedeta a fost trădată de bărbaţii pe care i-a iubit şi astfel a început să nu mai aibă încredere în ei. În plus, nici tatăl micuţului ei nu s-a dovedit bărbatul perfect pentru ea, tocmai de aceea a decis să fie o mamă singură. Dar fericită.

Acum, după o perioadă îndelungată în care nu a mai vorbit despre iubire, Andreea Mantea şi-a făcut curaj şi a postat o primă fotografie cu iubitul ei pe reţelele sociale. Dar, se pare că Andreea Mantea este încă reticentă şi îi este teamă să facă publică aşa cum trebuie noua relaţie.

Aşa cum spuneam, din cauza faptului că a suferit destul de mult, Andreea Mantea încearcă să ţină totul ascuns până când va fi sigură că acesta este bărbatul vieţii ei. Până atunci, însă, vedeta trăieşte totul în mare secret, iar cu fanii săi a împărtăşit doar o fotografie în care partenerului i se vede mâna. „Hai la vot. Împreună pentru un viitor mai bun”, a scris Andreea Mantea pe Instagram. În plus, pe degetul vedetei se poate observa şi un inel care pare a fi de logodnă. Să bată clopote de nuntă?