Andreea Bălan, de urgență cu fiica ei la spital

Au fost momente îngrozitoare pentru Andreea Bălan. Vedeta a simțit pe pielea ei ce înseamnă să te temi pentru copilul tău, atunci când un incident care a implicat-o pe fiica ei cea mică, Clara, a făcut-o să vadă negru în fața ochilor.

Andreea Bălan a povestit, în emisiunea lui Capatos, despre cea mai mare sperietură pe care a trăit-o. Vedeta a dezvăluit că, în timpul unor repetiții, a primit un telefon din partea soțului ei care i-a dat lumea complet peste cap.

Vedeta a dezvăluit că a aflat, chiar în timp ce se afla la niște repetiții, că fiica ei cea mică, Clara, a leșinat după ce a înghițit ceva.

„Am murit”, a explicat artista, la „Xtra Night Show”. „Dragilor, ce am simțit în secunda aceea n-am simțit niciodată în viața mea. Nici când am fost înșelată, nici când m-am despărțit, nici când am pierdut bani, când am pierdut casa… N-am simțit niciodată.”

În momentul în care a aflat vestea cea groaznică, vedeta a explicat că și-a aruncat microfonul cât colo și că a fugit spre ușile închise, începând să tragă de ele cu putere și să ceară să fie lăsată să plece. Imediat s-a urcat într-o mașină și, în mai puțin de 7 minute, a ajuns la fetița ei.

„Am ajuns înaintea Salvării, vreau să spun”, a mai precizat artista.

Din fericire, odată ajunsă acasă, a reușit să dea de o priveliște încurajatoare: micuța Clara se simțea deja mai bine. A început apoi o serie de controale medicale, în căutarea adevărului despre cele întâmplate.

Concluzia? Se pare că micuța a înghițit ceva. Ce? Rămâne un mister. Important este că totul s-a rezolvat și că Andreea Bălan a făcut față cu brio acelei zile, în care a ținut, culmea, și un concert!