Andreea Marin a recunoscut în trecut că a fost victima violenței: „Nu trebuie să stai lângă un om care te lovește”

Andreea Marin a atras atenția despre fenomenul violenței domestice și a transmis un mesaj tuturor femeilor care se confruntă cu acest lucru. Vedeta de televiziune spune că nicio femeie nu trebuie să accepte lovituri din partea partenerului de viață.

Mai mult, un prieten apropiat al unui fost partener de-al Andreei Marin a dezvăluit că și vedeta a fost victima violenței domestice. Persoana a declarat că Andreea Marin a fost umilită și lovită de partenerul ei.

Nu sunt de acord că trebuie să stai cu un om bun, rău, care te umileşte, care te loveşte… Nu cred în aşa ceva. De asta violenta ajunge prea departe. Dacă ajung în punctul în care nu mă mai simt

protejată, dacă relaţia nu mă mai face să mă simt bine, respectată, atunci relaţia nu îşi mai îndeplineşte rolul. Nu poţi să clădeşti ceva dacă lipseşte încrederea’, a spus Andreea Marin, în cadrul unui interviu oferit celor de la Canal33.

Un prieten apropiat al unui fost partener al Andreei Marin a mărturisit că a văzut-o pe vedetă jignită și umilită, fiind și ea o victimă a violenței domestice.

‘(…) Știu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni

nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este., mărturisea bărbatul, arată Impact.ro.