Andra a mers la vot, însă și-a uimit fanii cu ceea ce a putut să facă în secție. Imaginea a ajuns publică

Este zi mare astăzi pentru români, odată cu alegerile prezidențiale, iar dintre cetățenii responsabili fac parte și vedetele. Cei care au ales să meargă astăzi către secțiile de votare se numără Andreea Marin, Cătălin Botezatu, Monica Anghel, dar și Andra.

Simpatica artistă și-a luat soțul și au mers împreună să-și facă datoria de cetățeni. Îmbrăcată într-o ținută sport, în trening, Andra nu a stat pe gânduri și a votat.

Andra și-a ținut la curent fanii cu demersul ei civic și chiar a ales să se voteze în secția de votare, spre uimirea fanilor. Andra a ținut să capteze momentul în care introduce buletinul de vot în urnă, pentru a le dovedi fanilor că s-a ținut de cuvânt și a votat.

De asemenea, îndrăgita artistă i-a și sfătuit-o pe oamenii care o urmăresc și o apreciază să-i urmeze exemplul pentru că acesta este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le pot face pentru viitorul țării. ”22 de grade cu șanse de viața mai plăcută. Prognoza zilei în care ne alegem viitorul! #hailavot”, a scris Andra pe Instagram.