Anchetatorii fac noi precizări în cazul lui Sebi

Anchetatorii fac noi precizări în cazul lui Sebi, băiatul dispărut acum două săptămâni de lângă Arad. Băieţelul este căutat de către autorităţi însă, pana în acest moment, nu a fost găsit. Părinţii lui Sebi, care l-a trimis la muncă la stână, vin însă cu o nouă ipoteză şocantă. Ei afirmă că sunt siguri că băiatul lor a fost răpit și îi cer celor care au făcut acest lucru să le lase copilul să se întoarcă acasă.

O descoperire făcută de către anchetatori i-a speriat pe apropiaţii băiatului.

 

 

Noi precizări în cazul lui Sebi

 

Anchetatorii au făcut noi precizări în cazul dispariţiei lui Sebi. Aceştia au descoperit urme de sânge și câteva haine, relatază România TV. Însă, după verificarea amănunțită a probelor găsite s-a ajuns la concluzia că acestea nu au legătură cu băiatul dispărut în urmă cu două săptămâni în judeţul Arad.

Băieţelul a dispărut după ce patronul unei stane l-a luat la muncă. Sebi ar fi ajuns la locul stabilit și-ar fi făcut treaba, doar că, din spusele celui de la stână, ar fi plecat în pădure să caute fructe de pădure şi nu s-a mai întors.

 

Părinţii acestuia au alertat autorităţile, iar de atunci se desfăşoară o adevărată acţiune pentru găsirea copilului. Pentru găsirea acestuia s-au implicat poliţia, pompierii şi mai mulţi voluntari.