Anca Serea, criticată după ce a rămas însărcinată a șasea oară. Cum le-a răspuns celor care o judecă

Fosta prezentatoare de știri Anca Serea se poate spune că este o femeie împlinită, căci are o familie mare și frumoasă, iar pe drum mai este un membru. De altfel, vedeta a declarat tot timpul că de mică și-a dorit multe zâmbete și piciorușe prin casă.

Anca Serea a fost criticată după ce a rămas însărcinată a șasea oară
Cu toate acestea, deși fericirea este mare, fiind pe drum și al șaselea membru, mulți au judecat-o pentru faptul că își dorește o familie numeroasă. În pofida gurilor rele, vedeta spune că dorința ei dintotdeauna nu va fi ”atinsă” de ele și că este fericită că acest lucru este pe care de a se îndeplini. De altfel, fosta prezentatoare de știri susține că nu este nimic mai frumos în lume decât să ai copii și că, mai mult, de la ei primește energie și bunătate, pentru a face bine la rândul ei oamenilor care o înconjoară, lucru care o împlinește.

Cu multă supărare în glas, Anca Serea a mărturisit că a fost numită de mulți oameni cloșcă, iepuroaică sau doamna Bamboi, chiar dacă din bătrâni e lăsat că procreerea reprezintă normalitate. „Nu e nimic mai frumos decât să ai copii, dorința de a face lucruri bune vine de la ei. Au fost opinii în online, dar nu m-au supărat, ar fi culmea la vârsta și experiența mea. M-au numit cloșcă, iepuroaică, doamna Bamboi. Bunicii și părinții noștri considerau că e normal să procreezi. Eu niciodată nu m-am gândit la partea financiară, conectată de bani. Sunt convinsă că va fi foarte greu”, a povestit vedeta la Pro TV.