Amantul Marian, luat peste picior de Viorel

După ce Marian s-a băgat în relaţia lui cu Veronica şi chiar a îndrăznit să-i aducă un buchet de flori sub nasul său, Viorel a decis să-i facă un ”cadou” amantului soţiei sale.

Chiar dacă l-a înşelat cu Marian, Viorel a decis să o ierte pe Veronica şi să-i mai dea o şansă. Acesta nu s-a lăsat, însă, şi a continuat să provoace scandal în familia Stegaru, după ce a dat de înţeles că el ar putea fi tatăl fetiţei Veronicăi.

Deşi testul de paternitate a confirmat că Viorel este părintele micuţei, Marian nu s-a lăsat şi a continuat să-i facă ochi dulci Vulpiţei. Ba chiar i-a declarat dragostea şi i-a promis că alături de el va avea o viaţă mai frumoasă decât lângă soţul său.

Viorel a răbdat ce a răbdat, însă în seara asta a decis să pună piciorul în prag. Soţul Vulpiţei i-a oferit un ”cadou” special lui Marian: un plic în care se aflau un bilet de tren, dar şi o scrisoare cu un mesaj scurt şi cuprinzător. ”Unde a dus surdul roata şi mutul iapa, du-te învârtindu-te. Mulţumesc”, este mesajul pe care Viorel l-a scris special pentru amantul soţiei sale.

Băiatule, acesta este mesajul din partea noastră. Cu ocazia asta, te rog frumos să iei şi biletul. Să nu mai vii, sau dacă mai vii, să nu mai spui nimic de noi”, a spus Viorel.

Marian nu s-a lăsat şi l-a avertizat pe Viorel cu ceea ce crede el că ar putea să se întâmple în viitor cu soţia lui. ”Îţi fac o provocare, ia-o pe Veronica de soţie, iar peste câteva luni o să o iei de la mine”, a spus Marian la ”Acces Direct”.