Alina Vidican e transformată de intervențiile estetice

Divorțul de Cristi Borcea a făcut-o să sufere enorm și a luat decizia de a pleca în Statele Unite ale Americii, pentru a fi cât mai departe de el. Alina Vidican a ajuns de nerecunoscut și este transformată total de intervențiile estetice.

Fosta soție a afaceristului a vrut să-și schimbe complet viața și a început o nouă etapă în America, acolo unde locuiește alături de cei doi copii. Cel mai probabil divorțul de Cristi Borcea a marcat-o atât de tare încât Alina Vidican a simțit nevoia să apeleze la medicul estetician.

Intervențiile estetice pe care Alina Vidican le-a făcut la nivelul feței sunt mai mult decât evidente. Fosta soție a lui Cristi Borcea nu mai arată deloc așa cum o știam când apărea plângând pe canapeaua de la Măruță. Deși avea și la vremea respectivă câteva intervenții estetice, acum Alina Vidican le-a îmbunătățit.

Până la vârsta de 35 de ani, Alina Vidican și-a făcut cel puțin cinci intervenții estetice. Fosta soție a lui Cristi Borcea și-a pus silicoane, și-a făcut rinoplastie, operație la buric din cauza celor două nașteri, și-a injectat pomeții și buzele. Pentru intervențiile estetice la care a apelat, vedeta a scos din buzunar peste 40.000 de euro.