Alexandru Cumpănașu a mințit, cine este de fapt fata care apare in video

Imaginile video în care ar apărea Luiza Melencu, potrivit lui Alexandru Cumpănașu, au fost publicate. Clipul video ar fi fost realizat în Italia, în urmă cu aproximativ două săptămâni, și a fost publicat de Antena 3.

După ce Alexandru Cumpănașu a afirmat, vineri seară, că a găsit-o pe nepoata sa, Luiza Melencu, mama și bunicul ei au decis sâmbătă să meargă în Italia.

Mama Luizei Melencu a spus sâmbătă dimineață că nu a fost contactată încă de autoritățile din România în legătură cu informațiile prezentate de Alexandru Cumpănașu.

„Nu ne-au contactat. Domnul avocat susține că fetele sunt moarte – nu știu dacă are vreo dovadă că fetele sunt moarte. Eu cred că Luiza nu este moartă. Și nici Alexandra. Asta am susținut-o mereu. Aici este o rețea care e acoperită politic, iar domnul avocat trebuie să ne înțeleagă durerea”, a spus Monica Melencu.

Mama Luizei Melencu spune că va da și procurorilor DIICOT clipul video în care Alexandru Cumpănașu susține că ar apărea fiica sa.

Cu o seară în urmă, într-un interviu la „Exces de putere”, după ce a văzut o fotografie mai clară cu fata despre care Alexandru Cumpănașu afirmă că ar fi Luiza, mama adolescentei nu a mai fost deloc convinsă că cea din imagini este fiica ei.

„Nu este! Nu este Luiza! Eu zic că nu e! Asta e părea mea. În primul rând e mai matură. Uită-te la nas”, a spus Monica Melencu, repetând că părerea ei este că fiica ei este traficată.