Alexandru Cumpănașu

Lucrurile continuă să fie date peste cap în cazul Caracal.

Astăzi, la șase luni de la momentul în care au fost făcute publice ororile din „Casa Groazei”, Gheorghe Dincă vrea să ajungă din nou în fața procurorilor, pentru a-și schimba declarația.

Susține că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, iar acest lucru a fost primit cu o reacție tranșantă din partea lui Alexandru Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, una dintre tinerele pe care Gheorghe Dincă le-ar fi ucis, a reacționat după ce Dincă a declarat că nu a omorât-o pe Luiza Melencu.

„Ce să vezi? Cine își va da demisia acum?!!! DOMNUL Gheorghe Dincă zice acum că nu a omorât-o pe Luiza Melencu. Cred că golanii din familia lui încep să tremure împreună cu clanul Băboi și alte clanuri. În acest caz, este EVIDENT că nici Alexandra nu a fost omorâtă de Dincă. LOGIC”, își începe Alexandru Cumpănașu mesajul, vehement ca întotdeauna.

Cumpănașu continuă: „Ne-au luat de proști atâta timp. Și dacă nu le-a omorât unde sunt?!!!”

Mai vorbește despre teoria pe care a susținut-o luni la rând: cum că Luiza și Alexandra sunt încă în viață și că toate scenariile oferite de autorități până acum au fost doar o acoperire. Susține că mai este doar o problemă de timp până la aflarea adevărului, respectiv găsirea celor două fete – în viață.

„Dar realitatea începe să fie clară: Alexandra și Luiza nu au fost omorâte de Dincă ci traficate de familia lui și alte clanuri interlope! Rezistă îngerul nostru!”, încheie Cumpănașu.