Alexandru Cumpănașu, amenințări pe TikTok pentru o adolescentă

„Ești o nesimțită ordinară care va plăti!

Nesimțito ce ești! Lasă că am eu grijă de tine!”, i-a spus Cumpănașu pe TikTok

Injuriile și amenințările lui Alexandru Cumpănaşu sunt îndreptate către o adolescentă care abia a împlinit 16 ani. La fel ca majoritatea tinerilor, Carla are cont de TikTok unde postează frecvent diverse clipuri video. Unul dintre ele i-a adus, însă, un adevărat calvar, totul după ce tânăra a îndrăznit să îl ironizeze pe Cumpănașu.

De la această postare a pornit un adevărat război presărat de injurături și amenințări. Proful online, așa cum s-a autointitulat Alexandru Cumpănaşu, nu s-a oprit aici. A cerut sprijin de la cei peste 500.000 de urmăritori pentru a da de urma fetei.

Cumpănașu, amenințări grave pentru adolescenta care și-a permis să-l înfrunte pe TikTok

„Am primit mesaje in privat, comentarii! Amenințări!
M-am simțit speriată! Nu am știut cum să reacționez!”, spune adolescenta.

După valurile de amenințări venite atât din partea lui Cumpănașu, cât și a urmăritorilor săi, mama tinerei a pus mâna pe telefon pentru a lămuri întreaga situație cu politicianul ca între adulți.

– Nu vă permit să îmi jigniți copilul!
– Nu! Eu nu vă permit! Pe numele dumneavoastră și al fetei fac plângere penală, este un fragment din discuția halucinantă dintre Alexandru Cumpănașu și mama fetei hărțuite.

 

Adolescentă amenințată pe TikTok. Procurorii fac verficări

 

„Omul acesta nu este nebun. Știe clar ce face, este un prădător media.
Alexandru Cumpănașu incită la abandon școlar. Este o infracțiune clară! Incită la abandon școlar – „Nu vă faceți temele”, „nu mai ascultați ce vă spune profesorul”, prin urmare, polițiștii au început verificările”, spun jurnaliștii.