Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital. Actorul a suferit o intervenție chirurgicală la ochi, din cauza problemelor de vedere.

În ultima perioadă, Alexandru Arșinel s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Cum se simte actorul?

Alexandru Arșinel este în stare gravă la spital. Actorul a fost operat

Alexandru Arșinel, în vârstă de 81 de ani a ajuns de urgență la spital din cauza problemelor de vedere. Potrivit România Tv, actorul a fost operat la ochi, după ce medicii au fost nevoiți să-i schimbe cristalinul.

Deși nu a dat mai multe detalii despre starea sa de sănătatea, Arșinel a precizat că operația s-a încheiat cu succes, iar el se simte foarte bine. Totodată, actorul a menționat că este pe mâini bune, de el având grijă medicul celebru Monica Pop.

În această perioadă, Alexandru Arșinel trebuie să fie foarte atent la ce consumă, pentru că suferă de diabet. ”Mâncăm şi cumpărăm la fel ca înainte. Mai o mămăliguţă cu lapte, un grătar, un peşte. Noi avem multe conserve de bulion încă de vara trecută. Sora mea de la Dolhasca ne-a trimis tot felul de dulceţuri gustoase. Din păcate, trebuie să am grijă la dulciuri, din cauza diabetului” , a mărturisit Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel a făcut transplant de rinichi

Alexandru Arșinel a suferit un transplant de rinichi în 2013, la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj, în aceeași zi în care s-a înscris pe lista de așteptare. Această situație a declanșat un adevărat scandal, după ce deputatul USR Emanuel Ungureanu l-a denunțat la DIICOT pe medicul Mihai Lucan, care conducerea la acea vreme unitatea medicală.

Se pare că medicul i-a dat actorului codul CUIANT în aceeași zi în care s-a înscris pe lista de așteptare pentru transplant, ceea ce înseamnă că s-a produs un flagrant pentru ca o persoană VIP să primească un rinichi înainte persoanelor care așteptau de foarte mult timp.