ALEX VELEA, MESAJ FĂRĂ PRECEDENT PENTRU ABI TALENT

Scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea este departe de a se fi încheiat. Între ultimele ”episoade” ale ”trillerului”, Abi, cel care a aruncat mănușa, i-a transmis soțului Antoniei că-i dă ”un capac”. Replica a venit prompt!

”Vezi tu, la GoldenBoy Society suntem numai oameni talentați. Rtu nu ai talent decât în titulatură. Toți iubim muzica și muncim pentru succesul nostru, ție doar ți s-a <întâmplat>. Noi avem ritmu` în sânge, tu ești dovada că un aritmic, incult și fandosit poate să ajungă.

Tăntălăii ăștia care acum au harfe de regizori sunt în urmă rău cu știrile, ți le mai zic și eronate și astfel faci niște scenarii care sunt departe de realitate. Eu sunt Alex Velea! Știu cine sunt și îmi asum tot ce fac!

Știi locu` în care mă găsești. Ai mai venit acolo să te milogești de Lino să te ia pe piesă, de Ciolpan să îți facă clipurile și de Ursu să te ia de suflet… Nu aveam cum să colaborăm în viața asta… Tot acolo s-a născut în tine și ura asta care te mănâncă.

Vino să îți dau un autograf, nu-ți fă griji. Nu sunt o persoană rea. Doar îmi place să te înjosesc. Cu trupul ăla de râmă cu sexualitate incertă, un capac însemna despărțirea de sănătate…și eu nu te urăsc în așa hal. Practic, ți-ai dat singur capacu` atunci când ai intrat în jocu` ăsta cu mine.

Spre deosebire de Laby, zis și Regele Măscăricilor (pă România), eu nu mă hrănesc din energie negative și nici nu inventez controverse ca să am atenția oamenilor. IQ-ul scăzut plusa sfatul noilor amici, băieții din formația , l-au făcut pe garoi să zică: ”

, a scris Alex Velea, pe Instagram.

Tot scandalul a început după ce, în urma unei întâlniri întâmplătoare cu cântărețul, Abi ar fi postat un mesaj asemănător la adresa acestuia pe rețelele de socializare, aducându-i jigniri și chiar amenințări.