Alex Bodi vrea inapoi cadourile pe care i le-a facut Biancai, dar si banii pe vacante

Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au despartit din nou. Cei doi au decis sa o ia fiecare pe drumul lui, iar acum se pare ca a pornit un mic razboi intre ei. Alex Bodi vrea inapoi cadourile pe care i le-a facut Biancai Dragusanu in timpul relatiei. Mai mult, afaceristul vrea si banii pe vacante.

Cei doi au petrecut Pastele impreuna la Madrid, dar nu au mai apucat sa se distreze impreuna si de 1 mai. Dupa ce s-au despartit, Alex Bodi a luat o decizie neasteptata cu care Bianca Dragusanu nu s-a mai confruntat niciodata pana acum.

Afaceristul i-a cerut inapoi toate cadourile pe care i le-a facut in timpul relatiei, dar si banii pe vacante. Bianca Dragusanu a primit de la fostul ei iubit mai multe ceasuri care costa cateva mii de euro, dar si genti, pantofi de lux.

Alex Bodi este atat de suparat pe fosta lui iubita incat vrea ca aceasta sa-i inapoieze si banii pe vacante. Bianca Dragusanu il insotea pe afacerist in calatoriile sale. Cei doi au fost plecati in Hong Kong, Spania, Franta, Dubai, dar si in alte tari si orase din lume.

„Imediat dupa cearta de la Madrid, Alex Bodi i-a cerut Biancai banii pe cadourile de firma pe care i le-a facut in timpul relatiei. Alex vrea si banii pentru gentile de firma si vacantele in care cei doi au fost. Rezultatul e ametitor, cu multe zerouri. Nu este normal ce se intampla! Cum sa-i ceri banii pe cadouri?”, a marturisit o apropiata a Biancai Dragusanu, potrivit cancan.ro.