Alege o rochie și citește interpretarea! Îți va dezvălui ceva important despre feminitatea ta

Testul rochie este relevant pentru tipul de personalitate feminină pe care îl ai. Tot ce trebuie să faci este să alegi un model din cele de mai sus și să citești apoi interpretarea alegerii tale. Îți va spune foarte multe despre tine ca femeie. 

1. Rafinată și sofisticată.

Stilul tău te distinge de celelalte, ești o femeie foarte admirată și feminină. Ești sofisticată și rafinată. Arăți fabulos de atractivă chiar și în îmbrăcămintea sport, scrie simpaticu.ro.

Ești lăudată pentru bunul gust și adesea ți se cere sfatul. Știi foarte bine ce meriți și obții totul singură.

Adânc în interior ești o femeie cu un caracter puternic. Niciodată nu vei fi o femeie supusă, care tolerează totul din cauza fricii de a rămâne singură.

2. Onestă și muncitoare.

Frumoasă și fermecătoare de la natură, rămâi fidelă gândului că ceea ce contează cu adevărat este interiorul, de aceea te caracterizezi ca fiind o persoană onestă și plăcută.

Nu ai un stil bine evidențiat, porți ceea ce te face să te simți confortabil și liber pentru a putea realiza orice activitate. În viața ta există cel puțin câțiva admiratori care încearcă să-ți fure inima!

3. Misterioasă

Ai o personalitate misterioasă care poate atrage orice bărbat, inclusiv pe cel pe care ți-l dorești. Ești o persoană interesantă, de aceea mulți oameni nu ezită să se apropie de tine.

Reușești sa fascinezi oamenii chiar și în timpul unei conversații obișnuite. Urăști rutina sau atunci când cineva îți spune ce să faci. Ți se pare amuzant când alții încearcă să te descifreze sau cred că au reușit asta.

Ai puțini prieteni, dar ei sunt prieteni adevărați. Inteligența ta îți va deschide multe uși pentru noi locuri de muncă sau afaceri.

4. Delicată și feminină.

Ești caracterizată de inocența și inima ta bună. Îți place să privești  lucrurile și lumea din punctul tău de vedere. Una dintre cele mai dezvoltate abilități ale tale – este intuiția.

Ești o persoană loială, cu o inimă mare, dar foarte puțini oameni reușesc să aprecieze acest dar. Ești condusă de sentimente și mereu asculți ceea ce-ți dictează inima. Uneori te îndoiești de tine și îți este teamă să nu faci greșeli.

Nu-ți fie teamă să cauți dragostea adevărată, cu siguranță va fi cineva care va înțelege adevărata ta valoare. Ești o persoană care iubește mult viața.

5. Femeia perfectă.

Ești o persoană pasionată, o femeie frumoasă care se aranjează zilnic, o mamă bună, foarte atentă, o parteneră de viață bună cu bărbatul pe care îl ai alături. Gătești excelent și mereu încerci să faci totul perfect!

Ești o femeie cu o mare autoritate în casă și toată lumea te respectă. Știi cum să comunici cu oamenii. Ești o persoană curajoasă, îți iubești independența și libertatea.