Afla ce fel de om esti

Degetele de la picior ne pot indica strămoșii pe care ii avem, dar și anumite caracteristici ale personalității.

Cum afli ce moștenire ancestrala ai? Simplu! Privește-ti degetele de la picioare.

Daca primele trei degete (începând de la degetul mare) au aceeași lungime înseamna ca ai un picior de roman. Strămoșii tai au fost latini. 

Aceasta este cea mai răspândita fizionomie a piciorului. Piciorul romanului este bine proporționat, toate degetele de la picioare fiind perfect drepte. I se mai spune si piciorul călătorului.

Oamenii ce au astfel de picioare sunt sociabili, extrovertiți si iubesc sa călătorească. Sunt persoane de încredere, ce te vor susține indiferent de situație. Echilibrul si dorința de explorare sunt caracteristici comune oamenilor cu astfel de picioare.

Oamenii de afaceri, de succes, precum si multi oratori de renume au aceasta fizionomie a piciorului, potrivit secretele.com.

Dacă de la degetul mare poți trasa o linie descendentaimaginara perfect dreapta, ai un picior de egiptean. Strămoșii tăi vin din țara piramidelor.

Persoanele cu picioare de egipteni sunt persoane impulsive, misterioase, greu de stăpânit si greu de mulțumit. Ambiția si perseverenta sunt calitățile oamenilor cu picioare de egipteni.

Daca al doilea deget, cel de lângă degetul mare este vizibil mai lung decât celelalte înseamnă ca ai un picior de grec. Strămoșii tai sunt eleni.

Piciorul acesta se mai numește si piciorul flacăra sau piciorul sportivului. Degetul al doilea mai mare ca celelalte degete arata dorința de a conduce, de a controla. Oamenii puternici, creativi și dinamici au acest deget.

Persoanele cu fizionomia piciorului grecului tind sa fie foarte entuziaste si știu sa ii motiveze pe cei din jurul lor. Punctul slab al acestor persoane consta in faptul ca nu ezita sa se arunce direct in miezul problemelor, ceea ce ii face mai predispuși la stres si le provoca neplăceri.

In India, unele mame de băieți nu isi lasă fiii sa se insoare cu o fata cu degetul al doilea de la picior mai lung decat celelalte, pentru a nu-i canta „gaina” in casa.

Spatiu accentuat intre al doilea si al treilea deget. Inspectează piciorul cu atenție si verifica dacă spatiile dintre degete sunt egale sau exista o distanta mai mare intre al doilea si al treilea deget. O distanta mai accentuata intre aceste doua degete indica faptul ca esti o persoana care evita pe cat posibil implicarea de ordin emoțional in lucrurile pe care le întreprinzi.

Oamenii cu acest spațiu mai accentuat tind sa prefere ocupatiile care cer sau permit detașarea emoționala. Persoanele din aceasta categorie sunt de asemenea nemulțumite de rolul lor in viata. De aceea li se recomanda sa nu ezite sa faca schimbări atunci când se simt nefericite si neîmplinite,

Cand toate degetele de la picioare au aproape aceeasi lungime, se poate spune ca persoana respectiva are tipul de picior patrat. Acest tip de picior este, de asemenea, cunoscut sub denumirea de „piciorul taranului” si poate avea un aspect aproape perfect dreptunghiular.

Persoanele din aceasta categorie au tendința sa isi cântărească foarte atent opțiunile înainte de a lua o decizie. Ca urmare, acestea tind sa fie persoane de încredere si deosebit de practice.

Degetul mare. Daca este cu mult mai mare decât celelalte degete, persoana este deșteaptă si are gândire creativa. Mintea ei e plina de idei care mai de care mai ieșite din comun si gaseste cele mai ingenioase solutii la probleme ce altora le par de nerezolvat. Gaseste intotdeauna un raspuns la orice întrebare si e in stare sa vada o problema sub toate aspectele. Partea mai putin buna este ca o asemenea persoana poate avea probleme de concentrare si, uneori, poate ignora unele proiecte importante.

Degetul mare mai scurt decât celelalte aparține persoanelor care pot rezolva cat mai multe treburi in cel mai scut timp sau chiar deodata. Aceste persoane obișnuiesc sa isi folosească si șarmul pentru a-i convinge pe altii sa le urmeze ideile.

Picior alungit. Acest tip de picior are un aspect alungit si subțire datorita faptului ca degetele de la picioare tind sa fie foarte lipite unele de altele. Degetul mare este considerabil mai mare decât celelalte degete si se curbează ușor in lateral către vârf.

Din aceasta categorie fac parte persoanele care pun mare preț pe intimitatea lor și care au tendința de a fi foarte secretoase. Isi ascund mai mereu emoțiile. Trebuie sa ai grija cu aceste persoane, întrucât pot fi foarte volatile si impulsive.

Piciorul european (drept)