Adolescentă umilită și bătută de mai multe fete, în Târgu Jiu! Victima, târătă de păr pe jos! Imagini șocante cu minora / VIDEO

Imagini șocante fac înconjurul internetului în aceste momente. O adolescentă în vârstă de 13 ani este umilită și bătută de mai multe fete la marginea orașului Târgu Jiu!

Scene de o cruzime cumplită s-au petrecut la marginea orașului Târgu Jiu. O fetiță de doar 13 este bătută și târătă de păr pe joș de alte fete, în timp ce este filmată de mai mulți martori! Imagini șocante!

Adolescentă umilită și bătută de mai multe fete, în Târgu Jiu!

În mediul online, chiar în aceste momente, un clip video este privit cu groază de către internauți. O adolescentă în vârstă de 13 ani este umilită și bătută cu sălbătitice de mai multe fete, la marginea orașului Târgu Jiu.

Martorii la scenele de violență sunt și alți copii care se amuză pe seama momentelor. Minora este agresată cu pumnii și picioarele și târătă de păr pe jos!

Polițiștii s-au sesizat, în urma imaginilor șocante cu minora!

Polițiștii din Târgu Jiu au observat clipul video care a devenit viral în mediul online cu tânăra de 13 ani agresată în stil barbar într-un spațiu verde mai multe fete de aceeași vârstă.

Aceștia au identificat trei agresoare, fete cu vârste între 12-14 ani, care sunt din Târgu Jiu! Aceasta au fost conduse la audieri, însoțite de părinții lor. În cazul lor a fost întocmit dosar penal.

„În cursul zilei de astăzi, având în vedere imaginile apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, ne-am autosesizat cu privire la aceste aspecte, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj dispunând efectuatarea de verificări.