Adina Alberts, mesaj pentru profesorul Streinu-Cercel: „Injectați-vă, domnule profesor, în fața noastră, a tuturor”

“Această postare se adresează mai ales colegilor mei din serviciile de sănătate. Personalul medical este supus, în prezent, unei presiuni psihologice vizavi de vaccinarea antiCovid 19.

Zilnic, zeci de persoane, asistente, infirmiere, moașe, tehnicieni dentari, etc, mă contactează ca să mă întrebe ce ar trebui să facă, îmi descriu patologiile pe care le au, îmi cer un sfat prietenesc.

 

Adina Alberts: ”Dragi colegi, nu trebuie să vă vaccinați dacă nu vreți, cel puțin deocamdată!”

Și asta pentru că au fost somați să facă listele cu cei care se vaccinează, și, deși nu li s-a spus în față că dacă nu se vaccinează își pierd posturile, această condiționare plutește în aer și ar fi posibilă în viitor; așa circulă zvonul.Iar ei nu găsesc nicăieri informații oneste care să îi asigure că vaccinarea ar fi sigură!

Medicul Adina Alberts îi lansează o provocare profesorului Adrian Streinu-Cercel

“Doar domnul Profesor Streinu Cercel a declarat public că s-a vaccinat.

 

De aceea, formulez pentru dumnealui, următoarea propunere:

Domnule Profesor, ați declarat public despre vaccinul produs de Pfizer că, citez :”vaccinul este superb din punctul de vedere a modului în care a fost conceput”.

Probabil că aveți dreptate, dar asta nu ne spune nimic despre eficacitate și nici despre reacții adverse.

Medicul Adina Alberts: “Injectați-vă, domnule profesor, în fața noastră, a tuturor. Faceți-o în direct”

“Revenind. Dvs, dle Profesor, ați declarat că ați primit prima doză de vaccin produs de Pfizer pe 27 decembrie 2020. Deci data la care trebuie să faceți rapelul se apropie.