Adelina Pestrițu, în mijlocul epidemiei de coronavirus

Adelina Pestrițu s-a aflat în acest weekend în mijlocul epidemiei de coronavirus, fiind prezentă la Milan Fashion Week, eveniment cu tradiție desfășurat în fiecare an în Italia.

În această perioadă mai multe orașe din Italia au intrat în carantină din cauza numărului foarte mare de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, care a produs isterie în toată lumea.

Vedeta a transmis un mesaj pe Instagram.

E destul de ciudată atmosfera aici, mai ales că au fost confirmate multe cazuri și au fost și morți, din păcate. Tocmai de aceea ne este și nouă teamă‘, a spus Adelina Pestrițu într-un mesaj video.

Sunt la hotel, am ieșit doar să mâncăm pentru că vrem să ne ferim de tot ce s-ar putea întâmpla rău‘, a transmis vedeta într-un video pe Instagram.

Vedeta apare într-o fotografie, în care poartă mască de protecție.

La întoarcere în țară, Adelina Pestrițu va petrece 14 zile în carantină, acestea fiind reguli impuse de Ministerul Sănătății, tuturor persoanelor care vin din Italia.

Toate persoanele întoarse din Italia, din zonele afectate de epidemie, trebuie declare, pentru a se putea lua măsuri de prevenție în cazul în care au contatcta virusul.