Acum toată România o știe, dar care a fost primul job al Ginei Pistol, când era necunoscută și săracă. Îți vei schimba radical părerea despre ea. Ce făcea Ginuța pentru bani

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din showbiz-ul autohton, dar nu multă lume știe cu ce s-a ocupat înainte de a deveni celebră. Vedeta a mărturisit că mergea adesea cu fratele său la cules de porumb și floarea soarelui, dar și că a început să lucreze de la o vârstă foarte fragedă.

Prezentatoarea TV nu a fost niciodată genul de om care să fugă de muncă, dar nici căreia să-i fie rușine cu ceea ce a făcut. Astfel, Gina a povestit că a început să lucreze din adolescență, deși îi era foarte greu. Vedeta și-a amintit că pentru primul job a fost de operator xerox, iar ulterior a lucrat ca vânzătoare la un magazin sportiv.

”Muncesc de la 17 ani. Mi-a fost foarte greu atunci! Ţin minte că mergeam pe jos la serviciu şi iarna îngheţam în staţia de tramvai! Când ajungeam la muncă, spălam vitrina care aproape că îngheţa, aşa ger era afară! Primul meu job a fost de operator xerox. Eu sunt optician de meserie, făceam practică la cineva care avea un centru xerox şi mi-a dat o mână de ajutor angajându-mă.

După care am lucrat ca vânzător la un magazin sportiv. Tot atunci m-am dus la castingul Playboy, la insistenţele unui prieten. Eu aveam faţă de copil, nici vorbă să fi fost bombă sexy! Dar mulţi îmi spuneau că veneau la magazin doar pentru că eu eram acolo, voiau să se uite la mine…”, a mai spus proaspăta mămică.