Acest copil amărât a cerșit toată ziua în fața unui supermarket din Iași

Cazul unui copil trimis împreună cu frații lui la cerșit, în fața unui supermarket din Iași, a emoționat sute de persoane.

Povestea băiatului a ajuns cunoscută după ce soția unui agent de pază al supermarket-ului a publicat întreaga poveste pe un grup de Facebook.

„[…] Acei doi copii au intrat in magazin si cu bănuiți stransi intr-o zi întreagă in frig si-au cumparat doua cărți de colorat si un set de creioane.

Sotul meu s-a înduioșat văzând lucrul acesta si le-a mai cumparat si un penar. Astazi, au revenit iarăsi in frig pentru a cersi . Am reusit sa stau de vorba cu unul din ei .

Sunt 7 fratiori care merg la scoala si tot ce strang cersind investesc in rechizite. Sunt murdari, îmbrăcați ponosit dar se vede ca isi doresc ca invete. Am cerut detalii, am oferit un numar de telefon pentru a ma contacta sa îmi spună o adresa dar acum întrebarea mea este:

Aveti cumva niste lucruri care nu va mai sunt de folosinta? Rechizite, hainute, încălțăminte etc.. noi nu avem o situatie financiara buna dar ii putem ajuta cu câtva jucării si ce mai gasim de la copilul nostru. Ei locuiesc in valea adâncă din ce am inteles dar voi reveni cu adresa exacta imediat ce o aflu. Ar fi frumos sa ii putem ajuta cu un pachețel […]”.