Acest cuplu a adoptat copiii vecinei aflate pe moarte. Au vrut să facă o faptă bună, însă nu le-a fost deloc ușor. Când au ajuns acasă, inima le-a stat în loc!

Neavând soț, ea a rugat-o pe vecina ei Tisha, și ea mamă a cinci copii, să îi primească la ea acasă, în perioada în care va sta internată.

Lucrurile au luat o întorsătură serioasă, atunci când Audrey a aflat că suferă de cancer la stomac. Medicii i-au spus că se află într-un stadiu avansat, iar zilele îi erau numărate.

Într-o bună zi, una dintre vecinele lor a sunat la o emisiune care organiza acţiuni caritabile pentru familiile nevoiaşe şi le-a povestit totul. Cei din echiăa de producție au rămas impresionați

de povestea lor, așa că au luat o echipă de filmare, au strâns voluntari și au mers la Tisha acasă.

Mama adoptivă, copleșită și cu ochii în lacrimi în fața celor care și-au dorit să o ajute

Cu ajutorul voluntarilor, însă, au renovat nu o cameră, ci casa întreagă! Dând dovadă de o ambiţie ieşită din comun, aceştia au reuşit să termine, în patru zile, o lucrare care, în mod normal, s-ar fi întins pe şase săptămâni!

Mai mult, și vecinii au început să se mobilizeze și să doneze bani pentru familia lor. Fiind perioada Crăciunului, au cumpărat şi zeci de cadouri pentru copii. Cum ştiau că nici cu banii nu stăteau prea bine, le-au oferit şi un voucher pentru alimente, valabil un an!

După ce locuința lor a fost renovată, iar Tisha și soțul ei s-au întors acasă cu copiii, au avut parte de cel mai mare șoc. Casa arăta cu totul altfel, iar cadourile primite de la oameni i-au copleșit și l-e adus lacrimi în ochi.

Spre seară, au primit şi ultima parte a surprizei: o maşină nou-nouţă, o dubiţă de toată frumuseţea, în care să încapă toată