S-a stins şi Raluca, din păcate, medicii nu au avut ce face. Starea era foarte gravă. Dumnezeu sa o odihneasca!

S-a stins şi Raluca, la o săptămână după accidentul de la Bădeana, din Vaslui. 6 morţi din cauza unui şofer rupt de beat care a intrat pe contrasens şi a distrus mai multe familii. O fetiţă de 13 ani a rămas orfană de ambii părinţi.

La aproape o săptămână după teribilul accident în care au pierit pe loc cinci oameni, la Bădeana, în Vaslui, numărul morţilor crește cu încă unul. Raluca Moiseanu, partenera șoferului din Iași care a murit în momentul impacului, a murit la spital.

Raluca Moiseanu se afla în autoturismul înmatriculat în București, alături de Cătălin Spătaru (34 de ani) și fiica sa în vârstă de 13 ani. Cei trei, alături de încă doi prieteni, Elena Hâncu și Adrian Bondar (toți din Iași), se întorceau dintr-o vacanță din Grecia.

</div id=”m377342scriptrootc825717″>

Mașina în care se aflau cei cinci a fost lovită frontal de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, Bogdan Cornel Topriceanu, care a efectuat o manevră de depășire neregulamentară. În urma impactului, au murit patru persoane din vehiculul condus de Bogdan Topriceanu, inclusiv şoferul.

Din autoturismul în care se afla Raluca Moiseanu a murit partenerul de viață al acesteia, Cătălin Spătaru, care se afla la volan. Raluca Moiseanu a fost transportată la un spital din Iași cu răni extrem de grave. Din păcate, la aproape o săptămână după accidentul catastrofal, ea murit.