Accident teribil pe DN1, între Sibiu și Făgăraș

”Pe DN1 Sibiu-Făgăraş, la kilometrul 280+800 de metri, între localităţile Avrig şi Porumbacu de Jos, judeţul Sibiu, a avut loc o coliziune frontală în care au fost implicate două autoturisme”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Din primele cercetări ale polițiștilor rutieri se pare ca șoferul mașinii care circula spre Brașov s-a angajat intr-o depășire neregulamentara și a intrat in coliziune cu autoturism care circula spre Sibiu. Mașina care se deplasa spre Brașov era condusă de un tânăr de 20 de ani, iar cu acesta in mașina se mai aflau alți 3 pasageri, un bărbat de 64 de ani care a decedat și două femei de 17 și 63 de ani. În autoturismul condus spre Sibiu se afla doar șoferul, un bărbat de 38 de ani, care a decedat.

5 persoane au fost rănite, luni dimineața, pe Drumul Național 1, între Avrig și Porumbacu de Jos, în urma coliziunii dintre două autoturisme. La locul accidentului sunt prezente două echipaje SMURD, un echipaj de la Ambulanța Sibiu, două echipaje de la Descarcerare și autospeciala de transport victime multiple. Potrivit ISU Sibiu, din primele informații, 4 persoane ar fi încarcerate.