Acasă la Viorica Dăncilă:

După imaginilei inedite cu Dan Barna şi soţia din primul tur al alegerilor, Viorica Dăncilă a acordat primul interviu alături de soțul ei.

“Astă seară am filmat acasă la familia Dăncilă. Este primul interviu în care apare domnul Dăncilă, un interviu în care am aflat ce a fost în sufletul lui când soția i-a fost jignită. Sunt împreună de 36 de ani, știu să înfrunte greutățile, știu să se sprijine și să se încurajeze reciproc.” a scris jurnalista Florentina Fântânaru, pe Facebook, unde a publicat și fotografia acestui articol.

Întrebată despre un moment din culisele acestui interviu, ceva ce a impresionat-o, Florentina Fântânaru ne-a spus că “Este un moment în care domnul Dăncilă o ia de mâna… stând acolo pe canapea, împreuna, își pune mâna pe mâna ei și o ține de mână.”

Viorica Dăncilă este una dintre cele mai cunoscute femei din politică și este candidatul rămas în cursa pentru alegerile prezidențiale alături de Klaus Iohannis, însă pe soțul ei nu-l știe foarte multă lume. Cristinel Dăncilă conduce o companie petrolieră și câștigă mai mult decât șefa PSD, iar zilele acestea face vâlvă un cadou extravagant pe care acesta i l-a dăruit soției, respectiv un ceas de 20.000 de euro.

Conform declarației de avere pe care Premierul României Viorica Dăncilă a depus-o în ziua în care și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale reiese că șefa PSD a câștigat anul trecut 142.519 lei de la Guvern și 32.628 euro de la Parlamentul European. Dacă facem un calcul simplu rezultă că Viorica Dăncilă câștigă în medie 24.780 lei pe lună, circa 5.270 euro.
Soțul șefei PSD Cristinel Dăncilă este directorul unei companii petroliere. Bărbatul a încasat anul trecut un venit total de 325.949 lei, adică 69.350 euro. Asta înseamnă că soțul premierului câștigă lunar 27.163 de lei (5.780 euro), mai mult decât consoarta sa.

Anul trecut, Cristinel Dăncilă a avut un venit total de 325.949 lei, echivalentul a 69.350 euro. Ceea ce s-ar putea traduce printr-un venit lunar mediu de 27.163 lei sau 5.780 euro. Pe de altă parte, Viorica Dăncilă a avut venituri de 142.519 lei, de la Guvern, dar și 32.628 euro, de la Parlamentul European. În medie, premierul României a câștigat aproximativ 24.780 lei – 5.270 de euro.