Acasă la Viorica Dăncilă.

După imaginilei inedite cu Dan Barna şi soţia din primul tur al alegerilor, Viorica Dăncilă a acordat primul interviu alături de soțul ei.

“Astă seară am filmat acasă la familia Dăncilă.

Este primul interviu în care apare domnul Dăncilă, un interviu în care am aflat ce a fost în sufletul lui când soția i-a fost jignită. Sunt împreună de 36 de ani, știu să înfrunte greutățile, știu să se sprijine și să se încurajeze reciproc.” a scris jurnalista Florentina Fântânaru, pe Facebook, unde a publicat și fotografia acestui articol.

Întrebată despre un moment din culisele acestui interviu, ceva ce a impresionat-o, Florentina Fântânaru ne-a spus că “Este un moment în care domnul Dăncilă o ia de mâna… stând acolo pe canapea, împreuna, își pune mâna pe mâna ei și o ține de mână.”

Viorica Dăncilă este una dintre cele mai cunoscute femei din politică și este candidatul rămas în cursa pentru alegerile prezidențiale alături de Klaus Iohannis, însă pe soțul ei nu-l știe foarte multă lume. Cristinel Dăncilă conduce o companie petrolieră și câștigă mai mult decât șefa PSD, iar zilele acestea face vâlvă un cadou extravagant pe care acesta i l-a dăruit soției, respectiv un ceas de 20.000 de euro.