ABI TALENT L-A SUNAT PE MIRCEA BADEA

Abi Talent se află în plin război cu Alex Velea, iar zilele acestea ei și-au transmis mesaje publice spre furia apropiaților și fanilor lor. Mai mult, adolescentul-fenomen nu se lasă și recent, el a făcut un pas surprinzător: l-a sunat pe Mircea Badea în timp ce prezentatorul era în direct, la Antena 3. Realizatorul emisiunii “În gura presei” a dezvăluit la TV totul.

Abi Talent a reușit să facă rost de numărul de telefon al lui Mircea Badea, după ce acesta a citit în cadrul emisiunii sale un articol scris despre controversatul artist, intitulat: “Cine este Abi Talent, «Regele pă România», care urmărea un singur politician. Eroul puștanilor la 30 ani de la Revoluție”. Ulterior, tânărul cântăreț l-a sunat pe prezentator în timp ce era în direct, la Antena 3 și i-a cerut să îi răspundă ca să vorbească în emisiunea “În gura presei”. Cum realizatorul TV nu i-a răspuns la apel, Abi Talent i-a trimis un mesaj, iar Mircea Badea a povestit totul în stilul său caracteristic: acid!

“Mă sună unul și zice că este Abi. Dacă Abi chiar este Abi și a făcut rost de numărul meu… este foarte tare! Mi-a scris: «Sunt Abi. Răspunde, că intru și eu în direct. Sunt băiat bun, stai liniștit!». Este foarte tare. Băi, Abi, stai… Stai să termin cu Papa și mai vedem. Auzi, dar Abi, dacă este minor, la ora asta n-ar fi trebuit să doarmă în pijamale Gucci sau Versace?”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena 3.