Margherita de la Clejani a șocat pe toată lumea când a apărut la TV. Ce a putut să spună în direct

Margherita de la Clejani este o tânără care ne demonstrează pe zi ce trece că își trăiește viața în mod excentric. Vedeta este o iubitoare a schimbărilor de look și nu ezită să apeleze de fiecare dată la medicul estetician și nu numai. Tânăra își dorește un aspect care să o reprezinte, de aceea a făcut o mărturisire inedită, în direct la TV.

Declarația șocantă a Margheritei de la Clejani

Fiica Clejanilor este o adevărată bombă sexy. Tânăra a slăbit, dar a trecut și pragul medicului estetician. De asemenea, tânăra a descoperit și pasiunea pentru lentilele de contact. Astfel, Margherita s-a fotografiat purtând o pereche de lentile gri-albăstrui, devenind de nerecunoscut.

Pe de altă parte, tânăra a reușit să își schimbe și stilul vestimentar. Fiind pasionată recent de modă, Margherita și-a lansat o linie de haine, pe care le comercializează celor care împărtășesc aceeași pasiune pentru vestimentație.

Totuși, dincolo de operațiile estetice și modul în care alege să se îmbrace, Margherita a mărturisit că este pasionată de tatuaje. Astfel, tânăra și-a umplut corpul de însemne și imagini, cu diferite semnificații.

„Sunt o mare fană a tatuajelor. Iubesc foarte mult tatuajele și m-am decis să tatuez câte o părticică din corpul meu, pentru că mă reprezintă, îmi place și e ceva care este real, authentic (…). Sunt excentrică. Fiecare tatuaj în parte are o simbolistică. De exemplu, ”rockstar”. Îmi place foarte mult rock-ul, mai nou și face parte din mine și am decis să-mi tatuez asta. Toate ideile de tatuaje pe care le am îmi vin așa de undeva. Intenționez să-mi fac și pe mână un tatuaj. Sunt o fire excentrică”, a spus Margherita de la Clejani.