A primit buchetul de flori la munca. Toti colegii stiau ca e singura si au inceput sa barfeasca… Apoi au aflat de la cine e si toti au plecat capul. Multi au inceput sa plangă! Cine trimisese florile: Nimeni nu s-ar fi așteptat la el…

O femeie din SUA, al cărei soț a murit în urmă cu doi ani de cancer, a primit de ziua ei un buchet de flori misterior la locul de muncă, iar asta a emoționat milioane de oameni din întreaga lume.

Întâmplarea a fost povestită de o colegă de serviciu a femeii, care a fost atât de impresionată de ceea ce s-a întâmplat încât a vrut să împărtășească povestea cu toată lumea. Iată de la cine era buchetul de flori:

„Am avut ocazia că fiu martora unei povești de dragoste ca în filme. Aceste flori au fost livrate astăzi pentru o colegă de birou. Ele sunt de la soțul ei care a murit în urmă cu doi ani. De fiecare sărbătoare sau aniversare de când a murit, ea primește mereu flori, cadouri sau bijuterii de la el.

Înainte să se stingă, a pregătit totul pentru asta, voia ca ea să nu se simtă singură în acele zile pe care urma să le petreacă singură, fără el.

Vă povestesc și vouă totul nu numai pentru că e uimitor și pentru că îmi încălzește inima, dar și pentru a arăta fetelor și femeilor că iubirea adevărată există. Nu trebuie să te mulțumești cu cineva doar fiindcă crezi că nu te va iubi nimeni. Nu trebuie să suporți să fii înșelată sau mințită, nu trebuie să accepți să ți se vorbească urât. Ești un premiu care trebuie câștigat, și există cineva acolo care te va iubi pentru totdeauna, chiar și din lumea de dincolo.

Sper ca această poveste să vă lumineze ziua”.