A PRIMIT CE MERITA! MARIA L-A PARASIT PE MIHAI NESU IN 2012

Mihai Nesu a divortat de sotia sa Maria, in 2012, dupa ce a avut accidendtul in Olanda, care il tine si acum in scaunul cu rotile. „Nu pot sa sta cu un barbat paralizat”, a fost explicatia ei. Fosta sotie a stelistului s-a mutat recent in America si s-a stabilit acolo.

Mihai si Maria s-au cunoscut in 2000, iar sase ani mai tarziu s-au casatorit. Dupa alti sase, cei doi si-au spus adio. Acum, Maria traieste in tara tuturor posibilitatilor, iar Nesu se ocupa de fundatia sa de ajurorare a copiilor. Interesant este faptul ca fosta nevasta este si acum singura, putandu-se spune ca femeia a primit exact ce merita pentru ca si-a parasit sotul exact cand acesta avea mai mare nevoie de ea.

Mihai Nesu: „M-am dus pe drumul credintei!”

„Mi-am dorit toata viata sa fiu fotbalist. A fost dorinta mea cea mai mare. Si a doua cea mai mare, sa am fooooaarte multi bani. Ce sa fac cu ei? Nu stiu! Nu mi-am dat seama nici acum. Nu stiu de ce mi s-a intamplat asta (n.r. accidentarea). Pe mine m-a ajutat sa ma descopar pe mine care eram cu adevarat, nu ce voiam eu sa par.

O alta Maria are grija de el

Imaginile vorbesc de la sine. De fundatia lui Nesu se ocupa acum ea. Femeia respectiva se numeste Maria Bacaran si este director executiv la Fundatia lui Nesu, colaborand de cativa ani cu fostul fotbalist. De altfel, multi spun ca ea este mereu alaturi de el si il sustine total in greaua incercare.