A murit Simion Pop. Legătura dintre cântărețul de muzică populară și Denisa Răducu

S-a stins din viață interpretul Simion Pop

Mulți ani s-a luptat interpretul de muzică populară Simion Pop cu o boală nemiloasă. Artistul s-a vindecat la un moment dat, dar boala a reapărut și l-a răpus în cele din urmă. În 2017, Simion Pop a apărut în emisiunea Acces Direct și a povestit despre problemele de sănătate, despre cum medicii nu i-au mai dat șanse, dar el și-a revenit apelând la tratamente naturiste.

Eu a trebuit să merg până în India pentru această ştiinţă care m-a salvat… Trei ani de zile am ţinut această dietă. Vă spun un lucru care pare minor. În India există un singur izvor de apă vie. De acolo luam. Din toată lumea, bolnavi veneau acolo. Regimul era drastic, dar sănătos. Lipie, sosuri, orez şi în rest fructe, dar şi carne uneori. Această energie făcea minuni. Făceam meditaţii, spune, în 2017, Simion Pop la Acces Direct.

Vestea decesului său a venit din partea cântăreței Saveta Bogdan care a scris un mesaj de condoleanțe pe pagina personală de Facebook.

Simion Pop a fost induioșat de cazul Denisei Răducu, cântăreața care s-a stins din viață la doar 27 de ani. În 2017, interpretul de muzică populară care se lupta cu aceeași boală nemiloasă, i-a transmis un mesaj de încurajare Denisei.

Dacă ne punem atenţia toţi pentru Denisa, pentru toţi bolnavii, o să fie bine. Atenţia e mai puternică decât orice. Gândul curat, compasiunea şi iubirea, spune Simion Pop în platoul Acces Direct.