A murit Harry Brant

Amurit Harry Brant, fiul supermodelului Stephanie Seymore și al miliardarului Peter Brant. Anunțul a fost făcut de familie. Iată care a fost cauza morții tânărului de 24 de ani!

Supermodelul Stephanie Seymore trece prin clipe teribile. Și-a pierdut fiul în vârstă de 24 de ani. Cauza morții ar fi fost o supradoză accidentală și a survenit chiar cu câteva zile înainte de a se reinterna la o clinică de dezintoxicare.

Harry Brant a murit din cauza unei supradoze

Givenchy show, Spring Summer 2016, New York Fashion Week, America - 11 Sep 2015

Familia și prietenii sunt devastați după moartea prematură a lui Harry. „Vom fi veșnic triști că viața lui s-a sfârșit atât de repede și din cauza acestei boli devastatoare (dependența). A realizat multe până la 24 de ani, însă nu vom avea niciodată șansa de a vedea câte alte lucruri ar fi putut realiza. Nu a fost doar fiul nostru. A fost un frate minunat, un nepot iubitor, unchiul preferat și un prieten de nădejde.

 

Era creativ, iubitor și avea un suflet puternic care a luminat inimile multor oameni. A fost un om frumos în interior și în exterior’, a transmis familia pentru New York Times.