A murit după ce a sărit de la etajul al nouălea, de frica părinților!

Anton, un băiețel de doar opt ani din din Ucraina, a sărit pe geam de la etajul al nouălea al apartamentului în care locuia alături de părinții lui. Copilul a căzut în cap și a murit pe loc.

Trgedia a avut loc pe data de 23 august, după ce copilul a ajuns acasă de la școală. Vecinii au povestit că i-au auzit pe mama și pe tatăl lui Anton când țipau la el pentru că-și rupsese hainele la joacă. Apoi au început să-l bată și nu a durat mult până când micuțul s-a aruncat pe geam de la geamul apartamentului.

Medicii care au ajuns la fața locului au constatat decesul lui Anton, spunând că acesta a murit în secunda în care a ajuns pe pământ.

Zhanna, vecina care locuia în apartamentul de dedesubt, a spus că a auzit bătaia, după caer a auzit pașii grăbiți ai copilului și, câteva secunde mai târziu, o bufnitură. „M-am uitat pe geamul de la bucătărie și am văzut copilul zăcând pe pământ. Am sunat la ambulanță și la Poliție”, a declarat femeia pentru Daily Mail.

Părinții lui Anton eu recunoscut că îl băteau pe copil în mode frecvent pentru că era neascultător. După tragedie, ei și-au închitiar apartamentul și au fugit din oraș. Polițiștii încearcă să dea de urma lor.