A MURIT! MESAJUL SFÂȘIETOR AL ”PRINȚESEI DIN ARDEAL”: ”DE AZI O SĂ NE VEGHEZI DIN CERURI!”

Momente dificile pentru una dintre cele mai apreciate artiste din România! A primit o veste cutremurătoare sâmbătă seara: bunicul ei a decedat, după ce în urmă cu câteva săptămâni se vindecase de COVID-29!
Georgiana Lobonț este în doliu. Bunicul ei din partea soțului, în vârstă de 82 de ani, a murit sâmbătă seara, la spitalul din Bistrița Năsăud. Acum, cântăreața și întreaga familie se pregătesc de înmormântare.

În luna aprilie, bunicii cântăreței de muzică populară au fost diagnosticați pozitiv cu noul coronavirus.. A reușit, însă, să învingă virusul ucigaș! La scurt timp, un accident vascular i-a fost fatal.

„De sărbătorile Pascale, când i-am sunat să le urăm sărbători fericite, am fost pur și simplu șocată pentru că bunica nu mai avea putere să vorbească. Ne-am speriat foarte tare, fiind și starea de urgență și toată această nebunie cu pandemia, plus că ei sunt în vârstă, în jur de 80 de ani amândoi… Ne-am gândit la ce-i mai rău. Am luat decizia de a suna la ambulanță, ea fiind mai apoi transportată la spital, unde i-au fost recoltate probe pentru analize. După două zile, bunica a primit rezultatele testului COVID-19. A fost confirmată pozitiv.

„În amintirea bunicului nostru… Mizgan Macidon… Dumnezeu să te odihnească-n pace, bunule!  Ați fost un om bun și am avut multe de învățat de la dumneavoastră. Ați fost alături de noi în toate momentele vieții noastre, mai ales ale singurului dumneavoastră nepot, Rareș, pe care l-ați crescut și l-ați educat din primele lui zile de viață, cum ați știut mai bine. Îmi pare rău că de azi o să ne vegheați din ceruri… dar mă bucur că am reușit prin acest videoclip să vă păstrăm viu în amintirea noastră pentru totdeauna. Erați mândru de noi, de tot ce am realizat și mai ales de strănepoții, Irina și Edy. Suntem triști….Drum lin spre cer, domnule învățător!”, a scris artista pe rețelele de socializare.