CUNOSCUT INTERLOP DIN CAPITALĂ, UCIS AZI-NOAPTE! CE S-A ÎNTÂMPLAT CU EMI PIAN

Un cunoscut interlop din Capitală a fost ucis azi-noapte. Iată ce s-a întâmplat cu Emi Pian.

„În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, a transmis Poliția Română.
Potrivit surselor noastre, Pian a fost ucis de fiul lui Napi, liderul unei grupări din Chitila. Confictul care a dus la moartea lui Emi a plecat de la un joc de barbut, ne-au mai dezvăluit surse apropiate lumii interlope.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.
La acest moment, se desfășoară percheziții la locuința celui suspectat că l-a ucis, membru al Clanului Rinu. În casa din Giulești-Sârbi, polițiștii au găsit un cuțit de bucătărie, pe care l-au ridicat.
UPDATE
Tatăl lui Emi Pian a murit când a aflat de moartea interlopului! Bărbatul ar fi făcut infarct.

Atunci când a aflat că Emi a murit, în această dimineață, tatăl său a suferit un șoc atât de mare încât inima sa nu a putut suporta. Surse apropiate clanului Duduianu ne-au dezvăluit, în urmă cu scurt timp, că Pian s-a stins în urma unui infarct.