A murit Nelu Ploieșteanu. Ce mare durere ascundea în spatele zâmbetului de artist

Artistul, în vârstă de 70 de ani, se afla internat la Spitalul Floreasca din Capitală de pe 13 martie.

Pe tot parcursul internarii lui Nelu Ploieșteanu în spital, medicii de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş au rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire. Nelu Ploieșteanu a fost internat la Spitalul Floreasca după ce acesta s-a infectat cu coronavirus. Artistul suferea de mai multe boli, care duseseră la o saturație de oxigen de 50%.

Viața lui Nelu Ploieșteanu, dincolo de strălucirea de pe scenă, nu a fost deloc ușoară. Interpretul de muzică lăutărească a trecut, de-a lungul anilor, prin cumpene mari, care l-au destabilizat pe moment, dar s-a întărit și a reușit să meargă mai departe. În spatele zâmbetului de artist care cântă și încântă, Nelu Ploieșteanu a ascuns mereu o durere mare.

Artistul s-a stins cu un mare regret în inimă, pentru că nu mai ajuns să aprindă o lumânare la mormântul fiului său, Mihăiță, care a murit acum trei ani.

Drama lui Nelu Ploieșteanu

Fiul lui Nelu Ploieșteanu s-a stins la vârsta de 31 de ani, după ce mai bine de 20 de ani a fost țintuit la pat. Mihăiță, căci așa îl chema pe băiat, era în grija mamei sale, fosta soție a artistului. Băiatul lui Nelu Ploieșteanu s-a născut sănătos, dar un vaccin avea să-i schimbe cursul vieții.