MAMĂ PENTRU A DOUA OARĂ?

De aproximativ trei ani, fosta prezentatoare TV Andreea Marin (45 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu (35 de ani), consul al României în Libia.

Bărbatul cu 10 ani mai tânăr decât Zâna Surprizelor a vorbit despre realția frumoasă dintre cei doi la emisiunea lui Măruță de la Pro TV.

Fosta prezentatoare și tânărul consul au mărturisit că își doresc cu ardoare să devină părinți iar izolarea la domiciliu probabil că este momentul prielnic.

„Eu îmi continui activitatea profesională aproape în fiecare zi, dar în paralel îmi susțin și jumătatea. Suntem un întreg. (…) Andreea este o ‘zână’ care muncește foarte mult”, a spus Adrian Brâncoveanu în emisiunea lui Măruță

Întrebat de prezentator dacă își dorește copii, iubitul Andreei Marin a fost sincer.

„Bineînțeles că ne gândim la acest lucru, e o dorință foarte mare, cred ca e dorința fiecărui om să procreeze”, a mărturisit tânărul diplomat.

„Considerăm că nu e o întâmplare, ne-am întâlnit într-un moment în care chiar aveam nevoie unul de celălalt”, a spus Andreea Marin, aflată în izolare cu iubitul și fiica sa.

„Violeta găteste cel mai mult în perioada asta, e un sprijin de nădejde pentru noi, chiar îi mulțumim, de multe ori noi nu reușim să ne ridicăm de la masa de lucru. Ea gătește foarte bine, sunt foarte mândră de ea”

, a spus Andreea despre fetița ei