A ÎNVINS CANCERUL, IAR ACUM SE PREGĂTEȘTE DE NUNTĂ. RONA HARTNER, ÎN FAȚA ALTARULUI! “O SĂ AVEM ÎN JUR DE 100-150 DE INVITAȚI!”

Rona Hartner a trecut printr-o mare cumpănă! Diagnosticată cu cancer, artista a fost aproape să-și piardă viața. A luptat pentru a trăi, iar tratamentul la care a fost supusă a dat roade. La opt luni după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon, actrița a făcut marele anunț.

Rona Hartner și-a revenit spectaculos, iar acum se pregătește de nuntă cu iubitul ei, francezul DJ HMJ, care i-a fost alături în ultimele luni. Conform click.ro, vedeta se va cununa civil pe 5 octombrie, pe Coasta de Azur, iar două zile mai târziu va îmbrăca și rochia de mireasă.

Cununia religioasă va avea loc la Biserica Sfântul Mina din Capitală. “Pe 5 octombrie voi avea un triplu eveniment în Franţa, la Toulon, vom merge la primărie, la Centrul Cultural, pe plajă, pe Coasta de Azur unde ne vom uni destinele în faţa mării. O să avem în jur de 100- 150 de invitaţi. Va fi nuntă mare, iar cei de la Sarica Niculiţel îmi pun la dispoziţie vinul, Nissan îmi dă maşini, iar Paul Băleanu mă va coafa. Naşii sunt un cuplu din Franţa, ei vor veni şi în România la nunta din Bucureşti. Vom petrece în Club Telegraf unde vom face din nunta mea un spectacol, pe scenă, cu artiştii mei, cu tradiţii româneşti.

Am un bucătar priceput care îmi găteşte. Vom avea un dineu cu preparate franţuzeşti şi româneşti, cu influenţe italieneşti. De la ora 21 urcăm la etaj, apoi vom petrece până în zori. Cu acest prilej îmi voi lansa şi noul album, un Rozariu cu muzică electro. Am decis să ne căsătorim în România pe 7 octombrie, luni, pentru că avem multe concerte. Voi veni în ţară şi vom petrece alături de prieteni şi de familie, la un centru de evenimente din Bucureşti. Va fi prezentă şi fetiţa mea din prima căsătorie”, a anunțat Rona Hartner.